Industrigasser fra Strandmøllen

Industrigasser i høj kvaliet

Energi Depotet tilbyder en lang række industrigasser i form af gasprodukter lige fra de mindste gasflasker til de store løsninger med gasser til industri.

De mest benyttede industrigasser er nitrogen, oxygen, argon, neon, helium, krypton og xenon, hvor råvarerne er den atmosfæriske luft samt en masse strøm og i visse tilfælde også vand.

Når du køber en flaske, er du sikret, at du får en flaske, som overholder lovgivningen med hensyn til både vedligeholdelse, trykprøvning og gasopfyldning.

Hvis du er i tvivl om hvilken form for industrigasser, du skal vælge, kan du kontakte os. Hvis du har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud, så finder vi sammen den rette løsning til din virksomhed.

Typer af Industrigasser

Nedenfor finder du en kort gasguide til de mest benyttede gastyper.

Acetylen

Acetylen er en farveløs og brændbar gas, som er lugtfri i helt ren tilstand. Gassen er ideel for virksomheder, som bl.a. arbejder med flammeskæring af stål og autogensvejsning.

Argon

Argon er en farve- og smagsløs, lugtfri, ugiftig og ikke-brændbar gas, der er ideel til institutioner og virksomheder, som bl.a. arbejder med varme- og smelteprocesser i metalindustrien.

Dinitrogenoxid

Dinitrogenoxid – også kendt som lattergas – er en farveløs gas med en svag sødlig lugt, som virker bedøvende ved indånding. Gassen er derfor bl.a. ideel til smertelindring.

F-gas

F-gas er en farveløs, lugtfri og brandfarlig gas, som forekommer i olie og naturgas. Gassen er en blanding af kulbrinter, hvor propan typisk udgør cirka 95%.

Helium

Helium er en smagsløs, lugtfri, ugiftig og ikke-brændbar gas, som bruges af behandlingssteder, laboratorier og virksomheder til bl.a. køling af magneter i MRI- og NMR-scannere.

Hydrogen

Hydrogen er en farveløs, lugtfri, ugiftig og særdeles brandfarlig gas, som har sammenlignelige egenskaber med propan og butan.

Kuldioxid

Kuldioxid – også kendt som CO2 – er en farveløs, smagsløs, lugtfri og ugiftig gas, som ikke er brændbar. Gassen har en lang række anvendelsesmuligheder.

Nitrogen

Nitrogen er en farve- og smagsløs, lugtfri, ugiftig og ikke-brændbar gas, som er ideel for virksomheder, der bl.a. har brug for gassen til opbevaring af blod og stamceller.

Oxygen

Oxygen er en farve- og smagsløs, lugtfri, ugiftig og ikke-brændbar gas, der er ideel til at forebygge iltmangel og fremme forbrænding. Bruges bl.a. til behandling af lungesyge patienter.

Send en anmodning